Telur separuh masak confirm menjadi

Nak tahu tak cara masak telur separuh masak confirm menjadi?

 

Cara ni dah diuji berkali-kali dan hasilnya sangat memuaskan. 

 

Dan lagi best anda langsung tak gunakan air. Jadi tak perlu tunggu air mendidih baru nak masukkan telur.

 

Sebab ramai juga yang cuba masak telur separuh masak ni tapi jarang menjadi.

 

Kadang-kadang tu telur putih cair sangat. Telur kuning keras pula.

 

Sampai tension tak tahu macam mana lagi nak buat.

 

Jangan risau sebab kami ada tipsnya.

 

 

Telur Masak Separuh Air Fryer

Cara-caranya:

1. Basuh telur bersih-bersih.

 

2. Masukkan telur(gred A@B dan suhu bilik) dalam bakul air fryer.
*Tak perlu preheat

 

3. Set kan air fryer :
▪️suhu 165 darjah
▪️masa 7 minit

 

4. Done!

 

Selamat Mencuba!

 

 

Kakmie juga ada kumpulkan 27 resepi air fryer yang istimewa dalam satu ebook.

 

 

 

 

 

Ia bukan sekadar memuatkan resepi tetapi juga teknik-teknik dan trik rahsia yang Kakmie gunakan untuk jadikan masakan air fryer Kakmie sedap dan istimewa.

 

 

Untuk pembeli ebook ini Kakmie bagi lagi 9 bonus tambahan.

 

 

Anda boleh dapatkan offer tersebut dengan klik butang di bawah.

 

 

Please follow and like us:

27 RESEPI AIR FRYER ISTIMEWA bukan sekadar ebook yang menghimpunkan resepi air fyer special Kakmie, tapi dalam ebook ini juga Kakmie kongsikan tips dan teknik rahsia penggunakan air fryer yang jarang dikongsikan oleh orang. 

Dapatkan tips dan resepi air fryer PERCUMA

 

Pelbagai tips dan resepi menarik untuk dipelajari secara percuma. Masukkan nama dan email di borang dan klik butang daftar. Anda akan terima tips dan resepi percuma di email anda.

Follow FB dan IG Kakmie

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial