Group Support 27 Resepi Air Fryer Istimewa

Sebelum ni takut-takut nak masak guna air fryer. Takut tak sedap, takut hangus, ada gak yang takut meletop dan macam-macam lagi.

 

Kadang-kadang timbul rasa bersalah pulak sebab dah beli air fryer tapi masih simpan dalam kotak. huhu.

 

 

Tapi sejak mengikuti kelas bimbingan dan group support Kakmie, ramai yang dah semakin makin dah bertambah yakin untuk guna air fryer. Masing-masing berlumba nak share hasil percubaan masakan guna air fryer.

 

 

 

Selain group support ni, Kakmie juga mengadakan kelas memasak menggunakan air fryer. Tujuannya untuk Kakmie bantu secara berdepan dengan anda yang masih belum mahir untuk memasak menggunakan air fryer.

 

Sesi Q&A juga sangat membantu mereka terutama yang masih baru berjinak-jinak untuk menggunakan air fryer.

 

Kakmie guide dengan tips dan terus praktikel cara memasak menggunakan air fryer. Ada yang kurang faham Kakmie terus tunjukkan cara. InsyaAllah anda akan mahir jika ikut betul-betul tips dan cara yang betul.

Alhamdulillah, semua yang ada dalam group mahupun ketika kelas sangat-sangat positif untuk belajar dan berusaha untuk baiki mana yang silap tentang memasak menggunakan air fryer.

 

Kakmie guide bukan setakat tu sahaja, malah berterusan sampai bila-bila dan sehingga anda pandai. Insyaallah.

 

Anda yang di luar sana, nak tak Kakmie bimbing seperti rakan-rakan anda ni?

 

Sebenarnya anda boleh mendapat bimbingan PERCUMA melalui group support telegram ini apabila anda membeli ebook 27 Resepi Air Fryer Istimewa.

 

Bukan itu saja, ada lagi 9 bonus video tutorial yang sangat best dan bermanfaat.

Please follow and like us:

27 RESEPI AIR FRYER ISTIMEWA bukan sekadar ebook yang menghimpunkan resepi air fyer special Kakmie, tapi dalam ebook ini juga Kakmie kongsikan tips dan teknik rahsia penggunakan air fryer yang jarang dikongsikan oleh orang. 

Dapatkan tips dan resepi air fryer PERCUMA

 

Pelbagai tips dan resepi menarik untuk dipelajari secara percuma. Masukkan nama dan email di borang dan klik butang daftar. Anda akan terima tips dan resepi percuma di email anda.

Follow FB dan IG Kakmie

2 thoughts on “Group Support 27 Resepi Air Fryer Istimewa”

    • Wahhhh! terbaik la Zah. Terus beli air fryer.
      Zah,group support telegram automatik boleh masuk jika dah beli ebook 27 Resepi Air Fryer Istimewa saya.

      Untuk kelas tu buat masa ni belum ada lagi. Jika ada nanti kita akan update kemudian.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial