Apa kata pembeli-pembeli ebook 27 Resepi Air Fryer Istimewa

Kakmie hari ni rasa seronok sangat sebab terima banyak feedback positif daripada pembeli ebook 27 resepi istimewa.

 

 

Ini adalah sebahagian daripada feedback yang Kakmie terima.

 

Ingatkan sama macam resepi lain

 

“Saya ingatkan macam resepi-resepi lain juga, tapi ternyata ebook kakmie ni berbeza. Yang saya paling suka banyak teknik “rahsia” didedahkan dalam ebook ini. Saya dah semakin tere pakai air fryer sekarang” (Azlina, Sarawak)

 

Baru tahu boleh masak macam-macam

 

“Saya dah lama beli air fryer tapi hanya goreng ayam, nugget, dan kadang-kadang tu panaskan lauk. Tak pernah masak makanan lain. Tapi lepas guna ebook kakmie, barulah tau rupanya boleh masak macam-macam.” (Kak Ani, Kelantan)

 

Boleh masak serentak

 

“Best rupanya boleh masak 3-4 makanan serentak dalam satu masa guna air fryer. Senang sangat masak guna air fryer sekarang. Ebook kakmie dah disediakan 113 jadual menu masa dan suhu macam-macam jenis makanan. Macam-macam idea masakan air fryer saya dapat setelah membaca ebook resepi kakmie nie.” (Mastura, KL)

 

Idea buat sarapan

 

“Dulu saya buntu nak sediakan sarapan. Tapi lepas dapat ebook kakmie ni macam-macam idea masadan air fryer saya dapat. Lebih-lebih lagi saya seorang yang sangat sibuk bekerja.” (Azizah, Melaka)

 

Masakan makin sedap

 

“Dalam ebook kakmie ni banyak tips masakan air fryer yang berguna. Sebelum ni tak tahu pun macam-macam teknik yang ada. Sebab tu masak pun tak sedap sebelum ni. Sekarang dengan panduan ebook kakmie, alhamdulillah dah boleh masak macam-macam dan sedap pula tu.” (Nurul, Perak)

 

Tak takut dah guna air fryer

 

“Sebelum ni saya takut nak guna air fryer sebab saya ingat ia alat yang sangat canggih dan baru dan susah digunakan. Tapi lepas ikut ebook resepi ni senang rupanya.  Dalam ebook ni dah tunjuk step by step. Sampan sekarang saya dah rasa happy nak guna air fryer.” (Kak Hanum, Johor)

 

Ebook Kakmie mempercepatkan kerja

 

“Saya seorang yang sibuk. Saya perlukan masa yang pantas untuk buat keputusan. Jadi summary 113 suhu dan masa yang Kakmie buat dalam ebook ini sangat membantu. Resepi-resepi yang Kakmie berikan memang boleh dibuat dan mudah diikuti kerana step by step yang diberikan sangat mudah.” (Kak Zah, Selangor)

 

 

Ada ramai lagi sebenarnya yang berikan feedback.

 

 

Rata-ratanya dah makin faham cara dan teknik guna air fryer dengan betul.

Masakan bertambah baik dan sedap.

 

 

Untuk pengetahuan pembaca, setiap pembeli ebook akan dapat 9 bonus tambahan daripada Kakmie dan juga group support.

 

 

Kalau belum dapatkan, boleh dapatkan di sini sekarang 27 RESEPI AIR FRYER ISTIMEWA.

 

Please follow and like us:

27 RESEPI AIR FRYER ISTIMEWA bukan sekadar ebook yang menghimpunkan resepi air fyer special Kakmie, tapi dalam ebook ini juga Kakmie kongsikan tips dan teknik rahsia penggunakan air fryer yang jarang dikongsikan oleh orang. 

Dapatkan tips dan resepi air fryer PERCUMA

 

Pelbagai tips dan resepi menarik untuk dipelajari secara percuma. Masukkan nama dan email di borang dan klik butang daftar. Anda akan terima tips dan resepi percuma di email anda.

Follow FB dan IG Kakmie

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial